Benvinguts a www.cursadelamistat.com CATALÀ ESPAÑOL CONTACTE AMB NOSALTRES    

Cursa de l'amistat
   
SalutacióAmics,


Per mi i per tot l’equip de persones que fan possible any rere any la cel·lebració de la Cursa de l’Amistat, és causa d’alegria poder informar que a l’any 2015, la nostra cursa ha estat escollida com la Millor Cursa de Catalunya en la distància d’entre 10 kms i la Mitja Marató, i la Segona Millor cursa de tot el territori espanyol al mateix segment de distàncies.


Ha estat l’organització RUNEDIA que mitjançant consultes a uns 35.000 practicants d’aquest concret esport i de forma independent, analitza tots i cadascun dels diferents elements i detalls que intervenen en el desenvolupament de les curses, segons l’exclusiva opinió dels participants.


Estem doncs, aconseguint arribar al nivell d’excel·lència que creiem la Cursa de l’Amistat mereix. Sense dubte, és el triomf del que és real i autèntic, allò que sempre va defendre en Francesc Mates.


Certament tinc -millor dit tenim- una llarga experiència en l’organització d’aquesta Cursa, però la col·laboració dels nostres amics espònsors fa que la percepció dels participants inscrits, els col·laboradors, inclús la Guàrdia Urbana i tantes altres variades institucions i persones amigues , sigui clarament favorable d’atorgar a la Cursa de l’Amistat el títol de: LA MILLOR CURSA DE CATALUNYA. Gràcies pel vostre suport que fa tant diferent la nostra cursa.


Aquest any arribem a la 36ena edició i la meva voluntat es seguir organitzant-la, especialment desprès de rebre el reconeixement esmentat i tot el que suposa de prestigi afegit, confiant que novament podrem comptar amb els vostres materials promocionals, pancartes incloses o qualsevol altre tipus de publicitat que com sempre vehicularem cap a les bosses dels corredors participants de la nostra incomparable Cursa de l’Amistat.

En breu, us contactarem en definir l’abast i la intensitat de la vostra col·laboració que agraïm per endavant.

Molt afectuosament,


Myrna Mates

www.cursadelamistat.com

 
   

Cursa de l'amistat

    Cursa de l'amistat   
Col·laboradors:

Col·laboradors Cursa Amistat 2015

   Edicions anteriors: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015
Cursa de l'Amistat 2016 © Tots els drets reservats.            Organitza: Associació Esportiva Francesc Mates