Benvinguts a www.cursadelamistat.com CATALÀ ESPAÑOL CONTACTE AMB NOSALTRES    

Cursa de l'amistat
   
SalutacióAmics,


Ens acostem a l’1 de Novembre de 2017 i novament estem treballant amb entusiasme i convençuts de que aquesta 37ª Cursa de l’Amistat i el 27è Memorial Francesc Mates mantindrà o superarà el nivell pel qual ha estat reconegut, considerant-la una de les millors proves de Catalunya en la distància d’ entre 10 Km i la Mitja Marató.

Malgrat totes les dificultats de tot tipus que hem de superar any rere any , no desitjo renunciar a l’esperit que va guiar al meu pare al moment de crear aquesta cursa, per tant continuarà essent gratuïta i us puc assegurar que no es gens fàcil.

Es precís recordar que els participants deuran estar coberts per l’assegurança del corredor establerta per aquest tipus de proves, pel que es manté el mecanisme dels anys precedents de la contractació d’una assegurança individual al moment de la inscripció per complir amb el requisit exigit per les autoritats esportives. El preu de l’assegurança es manté en 1 Euro i deurà esser contractat per tots i cadascú dels inscrits sense cap mena d’excepció, amb l’advertència ja coneguda de que l’assegurança perd la seva eficàcia si no es usada pel titular. Atenció doncs amb els canvis de pitrals.

Desitjo insistir en l’evidència de que una part de l’excel·lència atribuïda a la nostra Cursa de l’Amistat, també té a veure amb el bon temps, la temperatura, l’organització, els serveis, la senyalització i d’altres detalls, però sobretot amb el bon ambient generat pels propis participants. Confio que en aquesta edició no ens falli el temps nio tota la resta.


També desitjo informar del següent:A.- NOMBRE DE PITRALS

El total de pitrals per aquesta 37èna edició de la Cursa de l’Amistat- 27è Memorial Francesc Mates, serà de 850. Es manté la petició de tornar els pitrals que no han de ser utilitzats, per optimitzar la seva utilització.B.- INSCRIPCIÓ I RECOLLIDA DE PITRALS

Els pitrals s’entregaran a la botiga MaTeS, Carrer Gayarre nº 25, els dies 17, 18, 19 i 20 d’Octubre. Es manté la petició de retornar els pitrals que no puguin esser utilitzats per omptimitzar-ne l’ús.

Important: Els fulls d’inscripció que no estiguin complimentats de forma correcta i clara, que provoquin confusió, de nom, de número o de qualsevol altre tipus seran rebutjats.C.- TESTIMONIS D'AMISTAT

Vull insistir en la necessitat que els productes dolços o salats han d’estar perfectament envasats i amb data de caducitat posterior al 5 de Novembre de 2017 i les ampolles d’aigua han de ser de 33cl.

La meta no pateix canvis com tampoc l'ús de les instal·lacions i mitjans de transport que el Tibidabo posa a disposició dels participants.

Renovo les gràcies a tots els que em doneu suport, als que corren i als que fan possible que la Cursa de l'Amistat sigui tan diferent per diferent i millor que les restants carreres que es fan a Barcelona. Es l'única que uneix dos llocs fantàstics com Montjuïc i el Tibidabo a una carrera exigent, esplèndida, divertida i plena d’"Amics", resum i síntesi de l'esperit transmès i concebut pel meu pare, Francesc Mates. Seguiré treballant esforçadament per mantenir el seu record i la seva especial manera d'entendre l'esport en general i especialment les proves atlètiques.

No deixeu de llegir els altres punts relacionats amb l'organització de la Cursa de l'Amistat, especialment els relacionats amb la inscripció i lliurament de pitrals per poder desenvolupar-ho de la forma més dinàmica possible.


Moltes gràcies i fins aviat.


Myrna Mates

www.cursadelamistat.com

 
   
Col·laboradors:


Col·laboradors Cursa Amistat 2017

   Edicions anteriors: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016
Cursa de l'Amistat 2017 © Tots els drets reservats.            Organitza: Associació Esportiva Francesc Mates