Benvinguts a www.cursadelamistat.com   INICI

Cursa de l'amistat
   
SalutacióAmics,


Com en anys anteriors per aquestes mateixes dates, estem preparant la pròxima edició de la 35ª Cursa de l’Amistat i 25è Memorial Francesc Mates.

Arribats a aquest punt em fa mirar enrere i observar les diferències entre les primeres edicions i les més recents, amb un resultat que m’omple d’orgull per diferents motius. El principal és que hem aconseguit mantenir la seva gratuïtat, a més de l’esperit que va moure al meu pare a la creació d’aquesta cursa, avui mítica, a la vista dels favorables comentaris que segueix provocant entre els que intervenen. El resultat segueix sent magnífic en molts aspectes, però especialment en el referent a l’ambient que es respira entre els participants, voluntaris i tots aquells que col·laboren en l’organització. Ja sabeu que el meu lema és que a la Cursa de l’Amistat no corren uns contra els altres, sinó uns al costat d’altres.


L’any passat la Cursa de l’Amistat va arribar a un alt nivell d’excel·lència, per temperatura, bon temps, organització, senyalització, serveis, però sobretot pel seu increïble ambient.

Si us plau, llegiu amb atenció les novetats que es produiran en aquesta nova edició.

  • Número de Dorsals: Es mantenen els 800 pitrals habituals, però en aquesta edició hi hauran 25 pitrals extra (801-825), que s’adjudicaran als atletes que no havent pogut recollir-los en les dates senyalades més avall, formaran part de la llista d’espera que cada any s’ocasiona. Aquest any els pitrals que ens siguin retornats, s’uniran els 25 dorsals extra i seran assignats per sorteig.


  • Inscripció i Recollida de dorsals: Dies 14, 15 i 16 d’Octubre, complint amb els requisits que figuren en l’apartat INSCRIPCIONS de la nostra web.


  • Assegurança dels Participants: En l’edició anterior, com es conegut i consta en la documentació de l’edició de 2014, l’organització de la Cursa de l’Amistat, tot i la seva gratuïtat, va assumir excepcionalment el pagament de l’assegurança dels participants, protegint així als corredors no federats a la Catalana d’Atletisme.

    Per aquesta edició es posa en marxa un mecanisme de contracció d’assegurança individual en el moment de la inscripció, per cobrir així un requisit ineludible exigit per les autoritats esportives i ple de sentit comú. Exclusivament els atletes federats a la Catalana d’Atletisme podran superar aquest requisit, aportant una fotocopia del Carnet federatiu en la que aparegui el número i nom del beneficiari. El cost de l’assegurança és de 1 (un) Euro.La Meta es manté al Parc d’Atraccions del Tibidabo (sota l’avió), així com les condicions d’ús de les instal·lacions i mitjans de transport pels atletes participants a l’acabar la Cursa.

També hem treballat en l’objectiu de reduir el temps de publicació dels resultats de la Cursa de l’Amistat. Esteu atents a la nostra web a partir de les 17h del mateix dia 1 de novembre de 2015.

Gràcies a tots els que em doneu suport, als que correu i als que fan possible que la Cursa de l’Amistat sigui tant diferent per diversa i millor, de les restants proves que es corren a Barcelona. Ningú uneix dos llocs fantàstics com Montjuic i el Tibidabo en una cursa exigent, esplèndida, divertida i plena d’”amics”, resum de l’esperit esportiu concebut i transmès pel meu pare Francesc Mates i que seguiré esforçant-me per mantenir el seu record i la seva especial manera d’entendre l’esport en general i especialment les proves atlètiques.

No deixeu de llegir els altres punts relacionats amb l’Organització de la Cursa de l’Amistat en els diferents apartats de la nostra web, especialment els relacionats amb l'inscripció i entrega de dorsals, per així poder desenvolupar-ho de la manera més dinàmica possible.

Moltes gràcies a tots i fins molt aviat.


Myrna Mates 
   
Col·laboradors:

Col·laboradors Cursa Amistat 2015

   Edicions anteriors: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014
© Cursa de l'amistat 2015. Tots els drets reservats