Benvinguts a www.cursadelamistat.com   INICI

Cursa de l'amistat
   
SalutacióAmics:


Molts ja ho sabeu, però em ve de gust dir-vos que encara que sembli senzill organitzar una cursa de les característiques de la Cursa de l'Amistat, el cert és que amb els nostres escassos recursos és un esforç difícilment imaginable.

Però estic feliç, orgullosa i agraïda d’haver arribat a aquesta 33a Cursa de l’Amistat, 23è Memorial Francesc Mates, perquè en cada edició hem assolit una organització cada cop més perfecta, sense que se n’hagi ressentit l’essència: l’esperit esportiu concebut i transmés pel meu pare Francesc Mates.

Cada any són més els que intenten correr la prova per primera vegada, cosa que ens alegra, però que també ens sorprèn, ja que la Cursa de l’Amistat, com ja sabeu, segueix una fòrmula que s’allunya de la tendència actual, ja que:

  • La distància és variable (entre 16 i 17 km), segons les obres que s’estiguin realitzant a la ciutat.


  • No hi ha xip, ni rellotge en meta, ni s’estableixen temps d’arribada, excepte pels 10 primers/es.


  • El trofeu dels vencedors no és una Copa o similar: és una Orquídea.


  • És gratuïta i a més s’obsequia als participants amb diversos productes que les nostres empreses amigues ens fan arribar, sense oblidar el sorprenent sorteig final.


És aquesta doncs, l’especial manera de veure l’esport del correr de Francesc Mates i entenc que no s’ha de modificar. Conseqüència d’aquesta filosofia seran els 800 pitralls els previstos per aquesta edició, número idèntic a l’edició de 2012, coneixedors de que segurament tindrem una important llista d’espera que desafortunadament podrem atendre només parcialment.

Per altra banda mantindrem l’exitós requisit de l’any passat, que us recordaré que consistia en aportar una ampolla d’aigua de 33 cl i una bossa de productes dolços o salats degudament precintats i amb una data de caducitat posterior al 5 de novembre de 2013, justament en el moment de la inscripció a la Cursa a la botiga MaTeS del carrer Gayarre número 25 de Barcelona, per fer patent el seu principal valor: l’amistat; una amistat que viatgi en tots els sentits.

Evidentment l’aportació dels corredors inscrits serà distribuïda a l’arribada a la Meta al Tibidabo (Atracció de l’Avió), juntament amb els demés productes que les nostres empreses amigues ens hagin facilitat per vosaltres.

Els demés detalls sobre la Cursa de l’Amistat els trobareu al les diferents seccions de la nostra plana web.

Moltes gràcies i fins aviat.

Myrna Mates

 
   
Col·laboradors:

Tibidabo

   

Edicions anteriors: 2008 2009 2010 2011 2012

Tots els drets reservats © Cursa de l'amistat 2013