Benvinguts a www.cursadelamistat.com  

Cursa de l'amistat
- SalutacióRecorregutReglamentInscripcionsServei al CorredorAmics i Patrocinadors

-
-

Recorregut

16 KM ENTRE MONTJUÏC I TIBIDABO


Recorregut de 16 quilòmetres que és la distància que hi ha entre el Castell de Montjuïc, on comença, i el Tibidabo, on acaba. És una de les curses més antigues de quantes se celebren a la ciutat de Barcelona, amb un recorregut magnífic: travessa la ciutat pel carrer Entença; creua el barri de Sarrià; s'enfila per la carretera de Vallvidrera; passa pel poble, i segueix fins el Tibidabo, on hi ha l’arribada a sota mateix de les atraccions i aquest any a dins del Parc, finalitzant exactement a sota de l'emblemàtic avió vermell.

CANVI DE RECORREGUT DEGUT A LES OBRES: Al carrer Entença arribant a Av.Roma girarem a l'esquerra fins al carrer Nicaragua agafant Josep Tarradellas per tornar altra vegada al carrer Entença. Després tot igual! (Veure recorregut en vermell en el mapa)

Pel seu desnivell, té una notable exigència esportiva, sent apropiada per a corredors preparats atlèticament, és a dir, entrenats.

Recorregut Cursa de l'Amistat 2010

VEURE RECORREGUT A GOOGLE MAPS

FISONOMIA DE LA CURSA

PER MIQUEL PUCURULL

Coneix la fisonomia del recorregut de la Cursa, amb una descripció esplèndida de tot el seu recorregut. Km a Km el Miquel ens explica tot el referent al que anireu v
eient: anècdotes i història dels edificis, paisatges, momuments, barris...

DESCARREGAR (4,6 Mb)


-Tots els drets reservats © Cursa de l'amistat 2011