Benvinguts a www.cursadelamistat.com  

Cursa de l'amistat
- SalutacióRecorregutReglamentInscripcionsServei al CorredorAmics i Patrocinadors

-
-

Salutació

BENVINGUTS DE NOU!

XXX CURSA DE L'AMISTAT
XX MEMORIAL FRANCESC MATESESMolt Benvolguts Amics:

La passada Cursa de L'Amistat va ser un èxit de participació que va superar totes les nostres previsions però sobretot va ser un èxit de companyerisme i amistat, perquè gràcies a la devolució de pitralls d'atletes que per diferents causes no podien participar, va ser possible lliurar-los, per riguròs ordre, als corredors anotats en la llista d'espera que per la pròpia pressió dels corredors que pretenien inscriure's, vam creure convenient fer.

L'esperit que va motivar en Francesc Mates a crear aquesta prova, perviu,com va quedar demostrat. Per a l' edició d'aquest any es preparen alguns canvis que poden ajudar a fer que la Cursa de l'Amistat sigui encara més atractiva volent destacar d'entre totes elles el referit a l'arribada: Tornem al Parc d'Atraccions del TIBIDABO. Encara quan pugui suposar un petit esforç afegit, reporta l' avantatge de poder usar, a partir de les 10:15h, els serveis del funicular de baixada, gratuïtament amb la sola exhibició del dorçal. Altres detalls sobre la cursa aniran apareixent en aquesta pàgina Web, que recomanem aneu seguint.

Novament desde l'empresa de calçats MaTeS i la seva organització que conta amb el renovat suport d'amics, empreses col·laboradores, de l'ajuntament de Barcelona i de la Guàrdia Urbana, entre d'altres, estic segura que aquesta 30ª Edició de la Cursa de l'Amistat tindrà més èxit que mai, confiant que la metereologia sigui la nostra aliada.

Gràcies un altre cop per inscriure't en aquesta prova esportiva, desitgem com sempre que participis amb amistat, sana ambició competitiva i molta alegria.Muy Estimados Amigos:

La pasada Cursa de l'Amistat fué un éxito de participación que superó nuestras previsiones iniciales, pero sobre todo fué un nuevo éxito de compañerismo y amistad, porque gracias a la devolución de dorsales de atletas que por distintas causas no podían participar, fué posible entregarlos, por riguroso orden, a los corredores anotados en la lista de espera que por la propia presión de los corredores que pretendían inscribirse, creímos conveniente hacer.

El espíritu que movió a Francesc Mates a crear esta prueba, quedó demostrado que pervive. Para la edición de este año se preparan algunos cambios que pueden ayudar a que la Cursa de l'Amistat sea aun mas atractiva, queriendo destacar de entre todas ellas el referido a la Llegada: Regresamos al Parc d'Atraccions del TIBIDABO. Aun cuando pueda suponer un pequeño esfuerzo añadido, reporta la ventaja de poder usar, a partir de las 10 h 15' , los servicios del funicular de bajada, gratuitamente con la sola exibición del dorsal. Otros detalles sobre la cursa irán apareciendo en esta página Web, que recomiendo vayais siguiendo.

Nuevamente desde la empresa de calzado MaTeS y su organización que cuenta con el renovado soporte de amigos, empresas colaboradoras, del Ajuntament de Barcelona y de la Guardia Urbana, entre otros, estoy segura que esta 30ª Edición de la Cursa de l'Amistat tendrá mas éxito que nunca, confiando que la meteorología sea nuestra aliada.

Gracias de nuevo por inscribirte en esta prueba deportiva, deseando como siempre que participes con amistad, sana ambición competitiva y mucha alegría. e
Myrna Mates

Myrna Mates
Mestra sabatera

-Tots els drets reservats © Cursa de l'amistat 2010