Benvinguts a www.cursadelamistat.com

Cursa de l'amistat
-

Myrna MatesPoster Cursa Amistat 2009

Descarrega't
el poster de la cursa


Benvinguts a la Cursa de l'amistat


A la vista de l'entusiasme de la pràctica totalitat dels participants inscrits en l'última edició de la Cursa de l'Amistat, que van lluitar i no van abandonar tot i la intensa pluja present en l'última fase de la prova, és just reconèixer que tenien raó els que em van insistir en mantenir-la després de la celebració de la 25a Edició.

Francesc Mates també tenia raó: la gran majoria dels atletes corren perquè els agrada.

Des de l'organització Mates i amb el suport de tants amics, empreses col·laboradores, de l'Ajuntament de Barcelona i de la Guàrdia Urbana, estic convençuda que la 29 ª Edició de la Cursa de l'Amistat serà novament un èxit, confiant que aquest any la pluja, encara que sempre és ben rebuda, ens respecti de 7h a 12h.

Gràcies de nou per inscriure't en aquesta prova esportiva, desitjant partícips amb amistat, sana ambició competitiva i molta alegria.


Myrna Mates Scherer
Mestra sabatera
Bienvenidos a la Cursa de la Amistad


A la vista del entusiasmo de la práctica totalidad de los participantes inscritos en la ultima edición de la Cursa de l'Amistad, que lucharon y no abandonaron a pesar de la intensa lluvia presente en la ultima fase de la prueba, es justo reconocer que tenían razón quienes me insistieron en mantenerla tras la celebración de la 25ª Edición.

Francesc Mates
también tenía razón: la gran mayoria de los atletas corren porque les gusta.

Desde la organización Mates y con el apoyo de tantos amigos, empresas colaboradoras, del Ayuntamiento de Barcelona y de la Guárdia Urbana, estoy convencida que la 29ª Edición de la Cursa de la Amistad será nuevamente un éxito, confiando que este año la lluvia, aunque siempre es bien recibida, nos respete de 7h a 12h.

Gracias de nuevo por inscribirte en esta prueba deportiva, deseando participes con amistad, sana ambición competitiva y mucha alegría.Myrna Mates Scherer
Maestra zapatera
-Tots els drets reservats © Cursa de l'amistat 2009