Benvinguts a www.cursadelamistat.com

Cursa de l'amistat
-

Reglament


1.
Cursa a peu oberta a tots els majors de 18 anys. Cada corredor participa sota la seva responsabilitat i disposarÓ d'un nivell de condiciˇ fisica i de salut suficient per afrontar la prova.

2.
La organitzaciˇ disposa d'una asseguranša de responsabilitat civil segons la legislaciˇ vigent.

3.
La distÓncia a rec˛rrer serÓ de 15,780 km.

4.
La sortida es donarÓ el dia 1 de novembre de 2008 a les 8 del matÝ davant la entrada del Castell de Montju´c. La arribada serÓ sota les atraccions del Tibidabo, a la recta de la carretera a Sant Cugat, a uns 500m de l'encreuament amb la carretera de l'Arrabassada.

5.
Avituallaments d'aigua durant el recorregut i la arribada.

6.
La inscripciˇ a la prova Ús personal i intransferible. La cursa Ús GRATUITA.

7.
El tancament d'inscripcions serÓ el dia 29 de octubre.

8.
El pitral haurÓ de ser ben visible; tot el qui no el dugui, no passi pel control i no el porti a la arribada, no entrarÓ a la classificaciˇ.

9.
Tot atleta arribat que no hagi complert el recorregut o se li comprovin irregularitats serÓ desqualificat.

10.
La organitzaciˇ declina tota responsabilitat en quant als perjudicis que la prova pugui ocasionar al participant i/o aquest ocasioni a tercers. S' aconsella que el participant disposi d'alguna asseguranša.

11.
La inscripciˇ i recollida de pitrals Ús farÓ efectiva a MaTeS : Carrer Gaiarre n˙mero 25 baixos (telŔfon: 934 318 386), de 10h a 13h i de 17h a 20h.

12.
Hi haurÓ servei de guarda-roba, recollida a la sortida i entrega a la arribada. La organitzaciˇ no es farÓ cÓrrec de BICICLETES.

13.
La cursa es tancarÓ dues hores desprŔs de la sortida .

14.
En cas de ser superat pel cotxe escombra, el participant s'hurÓ de retirar de la cursa i si continua ho farÓ sota la seva responsabilitat.

15.
No s'admetrÓ seguir la cursa amb vehicles (cotxes, motos, bicicletes) no autoritzats.

16.
Les botlletes d'inscripciˇ han de ser correctament omplertes amb tots els seus apartats.

17.
L'atleta pel sol fet de participar en aquesta prova accepta aquest reglament, la seva interpretaciˇ i tot all˛ que no quedi expressament regulat serÓ decidit per la organitzaciˇ.
-Tots els drets reservats © Cursa de l'amistat 2009